BLI MED PÅ SKJÆRGÅRDSMATUKA!

Skjærgårdsmat skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse. Vi ønsker å være en møteplass for aktører i næringen og skal inspirere til samarbeid, innovasjon og verdiskapning. Gjennom våre tre hovedsatsningsområder skal Skjærgårdsmat etablere kunnskap, bevissthet, eierskap og stolthet til den lokale matproduksjonen i Vestfold og Telemark Fylke.

Skjærgårdsmatuka 30 august-5 september 2021

2020 ble en suksess innenfor de rammer, regler og utfordringer Covid-19 ga oss. Vi hadde ca.50 fysiske og digitale arrangementer gjennom 7 dager.

Vi ønsker for 2021 å utvide programmet og har som mål å få enda flere aktiviteter / foredrag/ diskusjoner (fysiske og digitale) som dekker flere fagfelt innenfornæringen. Dette gjelder gjelder gjelder aktiviteter mot barn og unge. Vi satser Nasjonalt, lokalt, stort og lite når vi inviterer til ulike aktører i næringen til å bli med i Skjærgårdsmat uka. Vi ønsker å ha et bredt tilbud på programmet og inviterer DIN bedrift/organisasjon til å bli med på å fylle programmet denne uken.

Eksempler på arrangementer:

Åpen Gård, Matlagingskurs, Sanketur, Gartnerkurs, debatt, jordhelse, matsvinn, sirkulærøkonomi i landbruket, politisk debatt, bransjefaglige møter og kurs, innovasjon/grûnder relatert, turisme/ut på tur, selvforsyning, jordhelse, mat på bålet, Krabbekveld, fiskekonkurranse/kurs, bedrifts, økologi, gourmetkveld, øl smaking, historisk mat, tradisjonsmat, Grillkurs, knivsliping, tang og tarkurse, webinar mm..

Hver bedrift/organisasjon står ansvarlig for planlegging og gjennomføring av sine arrangementer.

Skjærgårdsmat samler alle arrangementene i et program og vil markedsføre dette i media, sosiale medier og gjennom vårt nettverk. Dere selv står ansvarlige for planlegging og gjennomføring av arrangementet. Skjærgårdmat forbeholder seg retten til å velge arrangementer som blir med i programmet.

Dersom dere ønsker bli med på Skjærgårdsmatuka trenger vi dette:

•Navn,dato og tid for arrangementet (frist 30.mars)
•Fysisk/digitalt arrangement?
•Link til påmelding m/innhold (telefon/mail/link til hjemmeside) (frist.1 mai)
  Bedriftens logo (frist 1.mai)

Kriterier:

  • Råvarene som selges/arrangører skal være dyrket/vokst opp i Vestfold og Telemark fylke.
  • Skjærgårdsmat skal stå som medarrangør
  • Skjærgårdsmatuka logoen skal benyttes der det er hensiktsmessig

Programmet for Skjærgårdsmatuka vil bli annonsert i media, sosiale medier og nettsider.

Vil du være med på å lage Norges viktigste arena for mat/bærekraft/helse? Ta kontakt med Bente Bugge-Erlingsen (prosjektleder) på post: bente@skjaergaardsmat.no / tlf.90673013