BLI MED PÅ SKJÆRGÅRDSMATUKA!

Skjærgårdsmat skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandlermatte, bærekraft og helse. Vi ønsker å være en møteplass for aktører i næringen og skal inspirere til samarbeid, innovasjon og verdiskapning. Gjennom våre tresatsningsområder skal Skjærgårdsmat, bevissthet, eierskap og eierskap til den lokale matgang i Vestfold og Telemark Fylke.

Skjærgårdsmatuka 30 august-5 september 2021

2020 ble en suksess innenfor de rammer, regler og utfordringer Covid-19 ga oss. Vi hadde ca.50 fysiske og digitale arrangementer gjennom 7 dager.

Vi ønsker for 2021 å utvide programmet og har som mål å få enda flere aktiviteter / foredrag / diskusjoner (fysiske og digitale) som dekker flere fagfelt innennæringen. Dette gjelder gjelder gjelder aktiviteter mot låve og unge. Vi satser Nasjonalt, lokalt, stort og lite når vi inviterer til ulike aktører i næringen til å bli med i Skjærgårdsmat uka. Vi ønsker å ha et bredt tilbud på programmet og DIN inviterer bedrift/organisasjon til å bli med på å programmet fylle denne uken.

Eksempler på arrangementer:

Åpen Gård, Matlagingskurs, Sanketur, Gartnerkurs, debatt, jordhelse, matsvinn, sirkulærøkonomi i landbruket, politisk debatt, bransjefaglige møter og kurs, innovasjon/grûnder relatert, turisme/ut på tur, selvforsyning, jordhelse, mat på bålet, Krabbekveld, fiskekonkurranse/kurs, bedrifts, økologi, gourmetkveld, øling, historisk mat, tradisjonsmat, Grill, knivsliping, tang og tarkurse, webinar mm.

Hver bedrift/organisasjon står ansvarlig for planlegging og gjennomføring av sine arrangementer.

Skjærgårdsmat samler alle arrangementene i et program og vil markedsføre i media, sosiale medier og gjennom vårt nettverk. Dere selv står for planlegging og gjennomføring av arrangementet. Skjærgårdmat for 2018 til å velge om enn med i programmet.

Dersom dere ønsker bli med på Skjærgårdsmatuka trenger vi dette:

•Navn,dato og tid for arrangementet (frist 15.mai)
•Fysisk/digitalt arrangement?
•Lenke til påmelding m/innhold (telefon/mail/link til hjemmeside) (frist.1 juni)
  Bedriftens logo (frist 1.juni)

Kriterier:

  • Råvarene som selges/næringene skal være dyrket/vokst opp i Vestfold og Telemark fylke.
  • Skjærgårdsmat skal stå som medarrangør
  • Skjærgårdsmatuka  logo skal brukes der det er hensiktsmessig

Programmet for Skjærgårdsmatuka vil bli værende i media, sosiale medier og nettsider.

Vil du være med på å lage Norges viktigste arena for mat/bærekraft/helse? Ta kontakt med Bente Bugge-Erlingsen (daglig leder) på post: bente@skjaergaardsmat.no / tlf.90673013