Under Skjærgårdsmatuka i august vil det være mange muligheter til å oppleve matglede og lære mer om mat, bærekraft og helse. 

Programmet oppdateres fortløpende. 

    • Lokalmatfrokost til Himmels

      Hvem vil du ha med deg? Vi har noe skikkelig kult på gang, lokalmatfrokost for 2- på svimlende høyde – følg med her. Kanskje du blir den heldige vinneren?

      Se våre facebooksider for mer informasjon:

      https://www.facebook.com/skjaergaardsmat/

    • Lag ditt eget smør.

      Sammen med Skjærgårdsmat og Skjærgårdsmatuka i Tønsberg har vi laget en knippe morsomme og smakfulle arrangementer for hele familien. Et nytt tema hver dag. Mandag lager vi vårt eget smør.
      Hva er egentlig smør?
      Du trenger:
      2 dl fløte
      1 ts salt
      1stk tett glass med lokk (syltetøyglass eller lignende)
      Muskelkraft
      Følg med HER på mandag kl.10 og lær å lage ditt eget smør.
      Dette er et helt digitalt arrangement og åpent for alle.
      Passer for deg mellom 0-110 år
      Geitmyra matkultursenter for barn jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barn.
      Skjærgårdsmat i Tønsberg er en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse.
      Følg med HER: https://www.facebook.com/events/3213338128773233/
    • Workshop for lokalmatprodusenter og dagligvarehandelen

      Arrangement er fulltegnet.

      Bakteppe
      Flere opplever interessen for lokalmat er stadig økende. Dette gir muligheter for både lokalmatprodusenter og MENY butikker. Posisjon til både lokalmatprodusenter – og MENY butikker i vår region er allerede sterk. Er det mulig for både produsenter og MENY butikker å samhandle lokalt for å utnytte denne posisjon i enda større grad? Finnes det uutnyttet potensial i produktutvikling, salg, markedsføring eller kjøpsopplevelser i vår region? Timingen bør være god.

      Mål for workshop
      1. Skape ideer gjennom samhandling mellom profesjonelle lokalmatleverandører og utvalgte Meny butikker i Vestfold
      2. Ideer som skaper nye produkter, spennende kjøpsopplevelser eller forsterker vår felles posisjon i dag
      3. Samlingen skal skape læring og nyttig inspirasjon til videre utvikling

      Program
      1. Erfaringer fra en kjøpmann og lokalmatprodusent. Hva er lokalmat i dag? Hvordan har utviklingen vært de seneste årene? Hvor er potensialet for videre utvikling?

      2. Betraktninger fra «utsiden». Småskalaprodusentene sin attraksjonskraft (Pia Gundersen)

      3. Utvikling av lokalmat. Eivind Haalien

      4. Innovasjon. Hvordan lykkes med innovasjon – og komme tettere på sjefen « forbrukeren» (Kristine Hartviksen)

      5. Workshop. Deltakere deles inn i tre grupper med representanter fra leverandør, butikk og øvrige (Pia, Kristine, Eivind). Gruppene skal arbeide med oppgaver knyttet til fire områder:
      o Produktutvikling / bærekraft (emballasje etc.)
      o Markedsføring. Historie / Oppmerksomhet / synlighet
      o Salg. Komme ut av hylla
      o Verdikjedeoptimalisering / samarbeid butikk

      6. Presentasjon av gruppearbeid

      7. Prioritering av ideer – og planlegging av oppfølging

    • Lokalmat på menyen - uke 35

      I Skjærgårdsmatuka ( 24-30 august) kan du spise skikkelig gode lokalmatretter på flere av byens restauranter! Vi anbefaler dere å være tidlig ute med å booke bord, her blir det #lokalmatglede .

      Restauranter og menyer publiseres fortløpende på Facebooksiden HER

      Booking av bord skjer hos det respektive spisested.

    • Fiskekaker på 1-2-3 -Det spiselige havet

      Sammen med Skjærgårdsmat og Skjærgårdsmatuka i Tønsberg har vi laget en knippe morsomme og smakfulle arrangementer for hele familien. Et nytt tema hver dag. Tirsdag spiser vi fisk.
      Følg med HER på tirsdag kl.10. Vi skal filetere fisk og lage superdigge fiskekaker.
      Dette er et helt digitalt arrangement og åpent for alle.
      Passer for deg mellom 0-110 år
      Geitmyra matkultursenter for barn jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barn.
      Skjærgårdsmat i Tønsberg er en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse.
      Følg med på Facebook HER
    • Digitalt: Bedriftsbesøk Norwegian Shores

      Stillehavsøstersen er skarp for føttene, men en delikatesse for ganen!Vi besøkte Norwegian Shores på Tenvik for å se hvordan de driver med østers foredling.

       

      Følg våre Facbooksider. Videoen legges ut klokka 12.00.

    • Lær å preppe skalldyr

      Straks er det høysesong for digg mat fra skjærdgården vår. Lær å preppe skalldyr med Tønsberg Fisk og Delikatesse.

      Følg våre Facbooksider. Videoen legges ut klokka 15.30.

    • Skjærgårdsmat - Sunnere mat til barn og unge.

      Vi inviterer barn og barnehager til en fin opplevelse ombord på DS Kysten.
      Lære å skrelle reker, smak på sjømat med omvisning og historier ombord.

      Kystmatkultur er en viktig del av den lokale matformidlingen i regionen vår.
      Skjærgårdsmat har som formål å bidra til økt kunnskap og bevisstgjøring til lokal mat og drikke, samt sunnere matvalg hos unge mennesker. Sunnere mat til barn og unge drives dels gjennom løpende initiativ og nye prosjekter.

      Påmelding

       

    • Skolehagesamling -økologisk dyrking og jordhelse

      SFO -Skolehager. Kurs i økologisk dyrking og jordhelse for SFO ansatte i Tønsberg og Færder kommune.

    • Lokalmat på menyen - uke 35

      I Skjærgårdsmatuka ( 24-30 august) kan du spise skikkelig gode lokalmatretter på flere av byens restauranter! Vi anbefaler dere å være tidlig ute med å booke bord, her blir det #lokalmatglede .

      Restauranter og menyer publiseres fortløpende på Facebooksiden HER

      Booking av bord skjer hos det respektive spisested.

    • Meitemark konkurranse: Kl 09.00

      Sammen med Skjærgårdsmat og Skjærgårdsmatuka i Tønsberg har vi laget en knippe morsomme og smakfulle arrangementer for hele familien. Et nytt tema hver dag. Onsdag starter den store meitemark konkurransen.
      Gå på markjakt i hagen. Finn den største meitemarken, mål den og ta bilde, legg ut bildet i arrangementet eller #geitmyramarken på instagram.
      Vinneren får en spennende gave fra oss.
      Dette er et helt digitalt arrangement og åpent for alle.
      Passer for deg mellom 0-110 år
      Geitmyra matkultursenter for barn jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barn.
      Skjærgårdsmat i Tønsberg er en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse.
      Les mer HER
    • Økologisk Grønnsaksmarked - Skjærgådsmatuka

      Skjærgårdsmatuka setter fokus på alt det fantastiske som dyrkes i fylket vårt. Og vi er selvfølgelig med!
      Onsdag 26 august rigger vi til et bugnende grønnsaksmarked utenfor butikken vår med herligheter fra økologiske gårder i Vestfold.
      Her vil du finne sesongens nyheter fra blant annet Grette Gård på Nykirke, Virgernes i Lågendalen, Rosnes i Sande, Knatten i Sandefjord, Vidaråsen i Andebu, Kjær gartneri i Våle og enda flere!

      Vi sees!

      Les mer HER

    • Bak med oss, nyt kortreist aftens+ bedriftsbesøk «bak fasaden»!

      WITH bakeri vil by på en kveld med felles baking,
      kortreist kveldsmat og prat/ foredrag om oppstart av bedrift som produserer mat midt i byen. Et slags bedriftsbesøk «bak fasaden»!
      David (sjefsbaker) lærer bort sine triks.
      Maria (avdelingsleder Bydelshuset og kokk) lager en deilig suppe på kortreiste råvarer.
      Kjersti (grunder) holder foredrag/ tar del i praten om oppstart av bedrift.
      Kl. 19-20
      Lær å bake våre kanelboller & kardemommeboller
      Max 10 personer
      Kl. 20-2130
      Deilig kortreist suppe med brød & urtesmør.
      Prat/ foredrag om grunder-livet og oppstart av lokalmat bedrift i Tønsberg. (Suppe, nystekte boller & kaffe inkludert).
      Max 50 personer
      Kl. 19-20 Bolle-kurs (samt suppe, foredrag
      +8 boller med hjem)
      Pris pr person: 290kr
      Kl. 20-2130 Suppe & foredrag
      Pris pr person: 150kr
      For påmelding:
      Send oss en mail til post@bydelshuset.com
      Skriv hva du melder deg på, navn og tlfnummer.
      Hjertelig velkommen!
    • Få friske blomster med nyttedyr

      Få tips og råd om hvordan du kan bruke nyttedyr i produksjonen på en optimal måte. Vi gir en gjennomgang av de vanligste skadedyrene og nyttedyrene som brukes i blomsterproduksjon.

      Foredraget egner seg for produsenter av blomster i veksthus (potteplanter, spiselige blomster, planteskoler og hagesentre).

      Foredragsholder Silje Stenstad Nilsen, (utdannet økolog fra NMBU og jobber i NORGRO med salg og rådgiving av nyttedyr).

      Arrangementet er gratis.

      Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/725263468298224/

    • Lokalmat på menyen - uke 35

      I Skjærgårdsmatuka ( 24-30 august) kan du spise skikkelig gode lokalmatretter på flere av byens restauranter! Vi anbefaler dere å være tidlig ute med å booke bord, her blir det #lokalmatglede .

      Restauranter og menyer publiseres fortløpende på Facebooksiden HER

      Booking av bord skjer hos det respektive spisested.

    • Bryggefrokost på Kysten m/Tønsbergs Blad

      Tønsbergs Blad inviterer abonnenter til gratis bryggefrokost på Kysten.

      Som en del av Tønsbergs Blads 150-års feiring og Skjærgårdsmatuka inviterer vi deg som abonnent til gratis bryggefrokost 26., 27. og 28. august.

      Frokosten lages og serveres fra kl. 07:00-08:30 av elever på Greveskogen VGS – restaurant og matfag. Det vil bli servert grøt på lokalt korn og litt spennende topping med økologisk frukt og grønnsaker. Det er plass til 90 deltakere hver dag.

      Alle nødvendige hensyn til smittevern blir tatt.

      Påmelding HER

    • Skattejakt i Hagen kl. 12.00

      Sammen med Skjærgårdsmat og Skjærgårdsmatuka i Tønsberg har vi laget en knippe morsomme og smakfulle arrangementer for hele familien. Et nytt tema hver dag. Torsdag går vi på jakt etter spiselige ville vekster.
      Dette er et helt digitalt arrangement og åpent for alle.
      Passer for deg mellom 0-110 år
      Geitmyra matkultursenter for barn jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barn.
      Skjærgårdsmat i Tønsberg er en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse.
      Les mer HER
    • Hvordan sikre bærekraftige løsninger og lønnsomhet innenfor mat- og drikkeproduksjon i Norge?

      NHO Vestfold og Telemark inviterer til dialogmøte mellom politikere og bedrifter i samarbeid med Skjærgårdsmat. Administrerende direktør Petter Haas Brubakk i NHO Mat og Drikke møter Grans Bryggeri, Jarlsberg Hovedgård og flere av våre medlemsbedrifter til innspill og dialog.
      Hvilke rammebetingelser er viktig for din bedrift?
      Du møter stortingsrepresentant Bård Hoksrud og Lene Westgaard-Halle, fylkesordfører Terje Riis-Johansen, ordfører Anne Rygh Pedersen og gruppeleder i MDG Kjell Anders Lier.
      Regiondirektør Kristin Saga, NHO Vestfold og Telemark, ønsker deg velkommen til dialogmøte og ser frem til å høre dine innspill.
      Viktig at du melder deg på via denne linken; https://bit.ly/2Ei063J. Det holder ikke å bare skrive “skal”.

    • Skjærgårdsmatukas REKO-utlevering i Tønsberg

      Kort vei fra jord til bord! Du har kanskje hørt om REKO-ringen tidligere, men ikke testet det? Benytt muligheten til å bli kjent med lokalmatprodusenter og spennende råvarer!

      Ønsker du varer på denne leveringen? Bli medlem av REKO-ringen og bestill dine varer for levering den 27/8
      (dette arrangementet er KUN en utlevering av forhåndsbestilte råvarer)
      LINK: https://www.facebook.com/groups/REKOTONSBERG/

    • Lokalmatglede på Tønsberg Torv!

      I samarbeid med Skjærgårdsmat har Tønsberglivet i perioden 27.-29. august Lokalmatmarked på Torvet i Tønsberg! Denne helgen er markedsplassene på Tønsberg Torv forbeholdt lokale matprodusenter fra fylket.

      Råvarene du selger må ha sin opprinnelse fra regionen vår. Bli med på Skjærgårdsmatuka du også!🥬🥩🥕

      Booking gjøres på: https://www.tonsberglivet.no/tonsberg-torv/ (OBS! må være lokal matprodusent! Alle retningslinjer angående smittevern ligger på nettsiden.)

    • Skjærgårdsmatuka på Gjennestad

      Velkommen til SKJÆRGÅRDSMAT UKA på Mattorget Gjennestad!

      Vi vil etter hvert komme med program for dagene på mattorget.

      På Mattorget Gjennestad vil du kunne handle KUN Norsk produserte varer!

      Her kan du handle alt fra grønnsaker, fisk, honning, egg, syltetøy og mye mer! Alt er direkte fra bonden.

      Vi bidrar til større matmangfold, og sunnere mat • Mer rettferdig mathandel • Det skaper flere lokale arbeidsplasser • Større lokal verdiskapning

      Under Skjærgårdsmat uka har vi en tippekonkurranse med en flott premie, og alle barn får en ball.

      Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/932661940511080/

    • Lokalmat på menyen - uke 35

      I Skjærgårdsmatuka ( 24-30 august) kan du spise skikkelig gode lokalmatretter på flere av byens restauranter! Vi anbefaler dere å være tidlig ute med å booke bord, her blir det #lokalmatglede .

      Restauranter og menyer publiseres fortløpende på Facebooksiden HER

      Booking av bord skjer hos det respektive spisested.

    • Bryggefrokost på Kysten m/Tønsbergs Blad

      Tønsbergs Blad inviterer abonnenter til gratis bryggefrokost på Kysten.

      Som en del av Tønsbergs Blads 150-års feiring og Skjærgårdsmatuka inviterer vi deg som abonnent til gratis bryggefrokost 26., 27. og 28. august.

      Frokosten lages og serveres fra kl. 07:00-08:30 av elever på Greveskogen VGS – restaurant og matfag. Det vil bli servert grøt på lokalt korn og litt spennende topping med økologisk frukt og grønnsaker. Det er plass til 90 deltakere hver dag.

      Alle nødvendige hensyn til smittevern blir tatt.

      Påmelding HER

    • MATGLEDE er gleden av mat. Prøv noe nytt. Kl. 09.00

      Sammen med Skjærgårdsmat og Skjærgårdsmatuka i Tønsberg har vi laget en knippe morsomme og smakfulle arrangementer for hele familien. Et nytt tema hver dag. Fredag oppfordrer vi alle til å kjøpe en ny råvare og prøve noe nytt.
      Dette er et helt digitalt arrangement og åpent for alle.
      Passer for deg mellom 0-110 år
      Geitmyra matkultursenter for barn jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barn.
      Skjærgårdsmat i Tønsberg er en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse.
    • AfterWork - SkjærgårdsMatCruise

      Bli med på AfterWORK SkjærgårdsCruise.
      Velkommen rett fra jobben, nyt vår deilige fiskesuppe m/ landbrød og smør til. Senk skuldrene og nyt sensommeren med kolleger og stemningsfull musikk.

      «2Varme gitarkarer» spiller Norsk – de Lillos, DumDum Boys og andre sommerslagere.

      Skjærgårdsmat skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse. Vi ønsker å være en møteplass for aktører i næringen og skal inspirere til samarbeid, innovasjon og verdiskapning. Gjennom sine tre hovedsatsningsområder skal Skjærgårdsmat etablere kunnskap, bevissthet, eierskap og stolthet til den lokale matproduksjonen i Vestfold og Telemark Fylke.

      Vi seiler fra Brygga i Tønsberg og ut Vestfjorden til Vrengensundet og vi er tilbake til ca 19.30.

      Påmelding HER

    • Lokalmatglede på Tønsberg Torv!

      I samarbeid med Skjærgårdsmat har Tønsberglivet i perioden 27.-29. august Lokalmatmarked på Torvet i Tønsberg! Denne helgen er markedsplassene på Tønsberg Torv forbeholdt lokale matprodusenter fra fylket.

      Råvarene du selger må ha sin opprinnelse fra regionen vår. Bli med på Skjærgårdsmatuka du også!🥬🥩🥕

      Booking gjøres på: https://www.tonsberglivet.no/tonsberg-torv/ (OBS! må være lokal matprodusent! Alle retningslinjer angående smittevern ligger på nettsiden.)

    • Skjærgårdsmatuka på Gjennestad

      Velkommen til SKJÆRGÅRDSMAT UKA på Mattorget Gjennestad!

      Vi vil etter hvert komme med program for dagene på mattorget.

      På Mattorget Gjennestad vil du kunne handle KUN Norsk produserte varer!

      Her kan du handle alt fra grønnsaker, fisk, honning, egg, syltetøy og mye mer! Alt er direkte fra bonden.

      Vi bidrar til større matmangfold, og sunnere mat • Mer rettferdig mathandel • Det skaper flere lokale arbeidsplasser • Større lokal verdiskapning

      Under Skjærgårdsmat uka har vi en tippekonkurranse med en flott premie, og alle barn får en ball.

      Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/932661940511080/

    • Lokalmat på menyen - uke 35

      I Skjærgårdsmatuka ( 24-30 august) kan du spise skikkelig gode lokalmatretter på flere av byens restauranter! Vi anbefaler dere å være tidlig ute med å booke bord, her blir det #lokalmatglede .

      Restauranter og menyer publiseres fortløpende på Facebooksiden HER

      Booking av bord skjer hos det respektive spisested.v

    • Bryggefrokost på Kysten m/Tønsbergs Blad

      Tønsbergs Blad inviterer abonnenter til gratis bryggefrokost på Kysten.

      Som en del av Tønsbergs Blads 150-års feiring og Skjærgårdsmatuka inviterer vi deg som abonnent til gratis bryggefrokost 26., 27. og 28. august.

      Frokosten lages og serveres fra kl. 07:00-08:30 av elever på Greveskogen VGS – restaurant og matfag. Det vil bli servert grøt på lokalt korn og litt spennende topping med økologisk frukt og grønnsaker. Det er plass til 90 deltakere hver dag.

      Alle nødvendige hensyn til smittevern blir tatt.

      Påmelding HER

    • På tur i Hagen -UT på Tur -aldri sur. Kl. 10.00

      Sammen med Skjærgårdsmat og Skjærgårdsmatuka i Tønsberg har vi laget en knippe morsomme og smakfulle arrangementer for hele familien. Et nytt tema hver dag. Lørdag går vi på tur og lager enkel og supergod turmat.
      Dette er et helt digitalt arrangement og åpent for alle.
      Passer for deg mellom 0-110 år
      Geitmyra matkultursenter for barn jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barn.
      Skjærgårdsmat i Tønsberg er en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse.
    • Lokalmatglede på Tønsberg Torv!

      I samarbeid med Skjærgårdsmat har Tønsberglivet i perioden 27.-29. august Lokalmatmarked på Torvet i Tønsberg! Denne helgen er markedsplassene på Tønsberg Torv forbeholdt lokale matprodusenter fra fylket.

      Råvarene du selger må ha sin opprinnelse fra regionen vår. Bli med på Skjærgårdsmatuka du også!🥬🥩🥕

      Booking gjøres på: https://www.tonsberglivet.no/tonsberg-torv/ (OBS! må være lokal matprodusent! Alle retningslinjer angående smittevern ligger på nettsiden.)

    • Skjærgårdsmatuka på Gjennestad

      Velkommen til SKJÆRGÅRDSMAT UKA på Mattorget Gjennestad!

      Vi vil etter hvert komme med program for dagene på mattorget.

      På Mattorget Gjennestad vil du kunne handle KUN Norsk produserte varer!

      Her kan du handle alt fra grønnsaker, fisk, honning, egg, syltetøy og mye mer! Alt er direkte fra bonden.

      Vi bidrar til større matmangfold, og sunnere mat • Mer rettferdig mathandel • Det skaper flere lokale arbeidsplasser • Større lokal verdiskapning

      Under Skjærgårdsmat uka har vi en tippekonkurranse med en flott premie, og alle barn får en ball.

      Les mer om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/932661940511080/

    • Bli kjent med nyttedyra

      For barn og familier
      Sted: Bydelshuset
      Arrangør: NORGRO AS og Skjærgårdsmat

      Visste du at gartnerne bruker tusenvis av nyttedyr som hjelpere for å bekjempe skadedyr?

      Du får se og ta på levende nyttedyr og lære litt om de vanligste nyttedyrene. Kanskje du allerede har noen nyttedyr i din egen hage?

      Foredragsholder Silje Stenstad Nilsen, (utdannet økolog fra NMBU og jobber i NORGRO med salg og rådgiving av nyttedyr).

      Arrangementet er gratis

      https://www.facebook.com/events/271230900815740/

    • Lokalmat på menyen - uke 35

      I Skjærgårdsmatuka ( 24-30 august) kan du spise skikkelig gode lokalmatretter på flere av byens restauranter! Vi anbefaler dere å være tidlig ute med å booke bord, her blir det #lokalmatglede .

      Restauranter og menyer publiseres fortløpende på Facebooksiden HER

      Booking av bord skjer hos det respektive spisested.v

    • Geitmyras Familiequiz kl. 09.00

      Sammen med Skjærgårdsmat og Skjærgårdsmatuka i Tønsberg har vi laget en knippe morsomme og smakfulle arrangementer for hele familien. Et nytt tema hver dag. Søndag er quizdag!
      Dette er et helt digitalt arrangement og åpent for alle.
      Passer for deg mellom 0-110 år
      Geitmyra matkultursenter for barn jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barn.
      Skjærgårdsmat i Tønsberg er en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse.
    • Holt gård - Grilling av grønt og rødt

      Holt gård tar imot gårdsbesøk som vanlig på søndager. I dag er dessuten grillen er varm med ulike godsaker fra gården. Det blir også gårdsvandring for store og små kl 12, 13, 14 og 15 og 16. Påmelding på https://holtgard.makeplans.net/

    • Holt gård - Gårdsvandring

      Holt gård tar imot gårdsbesøk som vanlig på søndager. I dag er dessuten grillen er varm med ulike godsaker fra gården. Det blir også gårdsvandring for store og små kl 12, 13, 14 og 15 og 16. Påmelding på https://holtgard.makeplans.net/

    • Lokalmat på menyen - uke 35

      I Skjærgårdsmatuka ( 24-30 august) kan du spise skikkelig gode lokalmatretter på flere av byens restauranter! Vi anbefaler dere å være tidlig ute med å booke bord, her blir det #lokalmatglede .

      Restauranter og menyer publiseres fortløpende på Facebooksiden HER

      Booking av bord skjer hos det respektive spisested.

    • Bærekraftig lokalmat og livsmestring

      Arrangement rettet mot Videregående skole, RM/VG1
      09.00 Velkommen – ved gårdens skatt
      09.15 Presentasjon Bjertnæs & Hoel / vår aktivitet / drift / filosofi
      10.00 Ut i åkeren (se operativ drift, befaring i demo felt, skjære sine egne grønnsaker)
      10.45 Produsent pitch
      11.45 Lunsj. Lokalmat på grillen
      12.30 Produsent historie
      13.15 Lokalmat Quiz

       

      Les mer HER