14/10/2020

Takk for en fantastisk Skjærgårdsmatuke. 🙌🙏🏻

Vi gleder oss til 2021.

Tusen takk for alle dere som tenkte lokalt da dere handlet lokalt på butikken, tusen takk til alle barna som gravde i jorda og lette etter skatter sammen Geitmyra, tusen takk til bøndene som alltid står på, takk til MENY kjøpmannen som satte ekstra fokus på råvarene våre, Takk NHO for at dere setter maten vår på den politiske agendaen, takk til restauranter som viste at maten vår er i toppklasse, takk til alle som stelte i stand markeder i butikkene sine, på Torvet og på Gjennestad, takk til Holt Gård for at de åpnet for familier, takk til NORGRO som delte av sin kunnskap om nyttedyr, takk til DS Kysten som tok imot de yngste og delte ut kystmatkultur kunnskap, takk Greveskogen videregående og Tønsbergs Blad for frokosten på DS Kysten, takk til EDH, Quality Hotel Tønsberg og ARONS for at dere sporty stilte opp, takk til alle som bidro til en fantastisk workshop, takk til dere som delte kunnskap på foredrag, film eller seminarer, takk til Askeland Studio for god dokumentasjon gjennom uka, takk til styret og kolleger som har bidratt og ikke minst tusen takk til fantastiske samarbeidspartner som bidro og heiet selv når vi måtte tenke nytt og annerledes i denne rare tiden. Tusen takk til Innovasjon Norge, Vestfold og Telemark Fylkeskommune, Tønsberg Kommune, Fylkesmannen i Vestfold og Telemark og Sparebank Stiftelsen Nøtterøy-Tønsberg, som gjør våre prosjekter mulig.
TAKK FOR LOKALMATEN!
Hilsen Bente Bugge-Erlingsen -Prosjektleder i Skjærgårdsmat