24/06/2020

Skjærgårdsmatuka

 

 

 

2019-2021 Skjærgårdsmatuka uke 35:

Skjærgårdsmat skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat, bærekraft og helse. Vi ønsker å være en møteplass for aktører i næringen og skal inspirere til samarbeid, innovasjon og verdiskapning. Gjennom våre tre hovedsatsningsområder skal Skjærgårdsmat etablere kunnskap, bevissthet, eierskap og stolthet til den lokale matproduksjonen i Vestfold og Telemark Fylke

Programmet har som mål å få aktiviteter / foredrag/ diskusjoner som dekker flere fagfelt innenfor næringen, gjelder også aktiviteter rettet mot barn og unge. Vi satser Nasjonalt, lokalt, stort og lite når vi inviterer til ulike aktører i næringen til å bli med i Skjærgårdsmat uka.

Vi ønsker å ha et bredt tilbud på programmet og inviterer din bedrift/organisasjon til å bli med på å fylle programmet denne uken.

Eksempler på arrangementer:

Åpen Gård, Matlagingskurs, Sanketur, Gartnerkurs, debatt, jordhelse, matsvinn, sirkulærøkonomi i landbruket, politisk debatt, bransjefaglige møter og kurs, innovasjon/grûnder relatert, turisme/ut på tur, selvforsyning, jordhelse, mat på bålet, Krabbekveld, fiskekonkurranse/kurs, bedriftsbesøk, gourmetkveld, øl smaking, historisk matkurs, tradisjonsmatkurs, Grillkurs, knivsliping, tang og tare, Sirkulærøkonomi i landbruket -webinar mm..

Hver bedrift/organisasjon står ansvarlig for gjennomføring av sine arrangementer. Programmet for Skjærgårdsmatuka vil bli annonsert i media, sosiale medier, nettsider.

Dersom du/din bedrift ønsker å være en del av av SKJÆRGÅRDSMATUKA , send oss en e-post!

Bente@skjaergaardsmat.no