
Skjærgårdsmatuka
2019-2021 Skjærgårdsmatuka uke 35: Skjærgårdsmat skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat,Les mer…
Les de siste nyhetene i vårt matfylke
2019-2021 Skjærgårdsmatuka uke 35: Skjærgårdsmat skal være en arena for matglede og viktige diskusjoner som omhandler mat,Les mer…
Ungdommene fikk prøve seg som bonde og kokk da Restaurantfag ved Greveskogen videregående skole og produsent Bjerntnæs og Hoel inviterteLes mer…
Magnus fra Rå Catering og Events tar turen sammen med Skjærgårdsmat ut til bønder i vårt lokalområdet. Resultatet er deiligLes mer…
Matfesten avlyses, men Skjærgårdsmat-prosjektet trapper opp arbeidet gjennom andre tiltak for å fremme lokalmat i vår region. -Verdiene og målsettingenLes mer…
En arena for matglede og gode diskusjoner på et nasjonalt faglig og relevant nivå. Denne dagen engasjeres fagmiljø, næring, bønder,Les mer…
3. mars 2020 inngikk Skjærgårdsmat et samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge(USN) om gjennomføringen av konferanseprogrammet i Skjærgårdsmatuka – uke 35.Les mer…
Ytterst i havgapet på Hvasser møter vi to lokale produsenter av får, og sammen med kokk Trond Andresen for vi noenLes mer…
Vi hadde med en kasse lokale råvarer til Greveskogen videregående skole. Et perfekt utgangspunkt når lærer Trond Andresen og lærlingLes mer…
På Eik skole har de skolehage der de dyrker frem lokale matvarer. Når barna får jord under neglene lærer deLes mer…