
Matfesten avlyses, men aktiviteten øker
Matfesten avlyses, men Skjærgårdsmat-prosjektet trapper opp arbeidet gjennom andre tiltak for å fremme lokalmat i vår region. -Verdiene og målsettingenLes mer…
Les de siste nyhetene i vårt matfylke
Matfesten avlyses, men Skjærgårdsmat-prosjektet trapper opp arbeidet gjennom andre tiltak for å fremme lokalmat i vår region. -Verdiene og målsettingenLes mer…
En arena for matglede og gode diskusjoner på et nasjonalt faglig og relevant nivå. Denne dagen engasjeres fagmiljø, næring, bønder,Les mer…
3. mars 2020 inngikk Skjærgårdsmat et samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge(USN) om gjennomføringen av konferanseprogrammet i Skjærgårdsmatuka – uke 35.Les mer…
Ytterst i havgapet på Hvasser møter vi to lokale produsenter av får, og sammen med kokk Trond Andresen for vi noenLes mer…
Vi hadde med en kasse lokale råvarer til Greveskogen videregående skole. Et perfekt utgangspunkt når lærer Trond Andresen og lærlingLes mer…
På Eik skole har de skolehage der de dyrker frem lokale matvarer. Når barna får jord under neglene lærer deLes mer…